5) Dokładny stan wojska OFF i DEFF: 200% OFF -DEFF 150%
6) Od kiedy na Travianie: 10.05.09
7) Czy grałeś w poprzednie edycje: Tak
9) Dlaczego chcesz dołączyć do nas: Poniewaz chce byc silniejszy a z wami mysle jest to mozliwe i jestem raczej pewien ze cud w tej edycji bedzie nalezal dowas i z wielka przyjemnoscia pomoge
10) Jakich masz wrogów: nie mam
11) Czy jesteś atakowany/a, lub czy niedawno byłeś/aś: byle ale tylko straszakami
12) Czy są gracze z BK/BKNP w promieniu 10 pól od Ciebie jeśli tak to jakie są ich nicki: Majus,NeverSleep_igr,ZEJER, Bum,Cubano
13) Czy jesteś/byłeś atakowan/a przez kogoś z BK/BKNP?? (podaj ich nicki): bubu (straszaki),Majus ( zwiadowcow ), NeverSleep_igr 1 raz puscil ponad 200 palek i puzniej straswzaki
Nie lubie podań według wzoru. Wiem, że taki wymóg. Jesli chodzi o mnie to prosze o list motywacyjny. Wspomniał też, ze go skanowałem. Prawda. Zawsze widziałem wojo. Mogłem ubić kilka razy ale miałem akurat innych kandydatów.
Jeszcze nie bylem w silnym i zgranym sojuszu jest to co prawda dopiero 2 moja edycja ale we wczesniejszych edycji nie gralem bo nie wiedzialem ze istniejej tak zajebista gierka jak "TRAVIAN " calkiem przypadkowo znalazlem ta gre co do pop to cocienie rosnie mi minimum 20-50 pop wiec dajcie mi szanse co wam szkodzi musle ze nic na tym nie stracicie tylko zyskacie kolejnego maniaka Traviana
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum