5) Dokładny stan wojska OFF i DEFF:
812 pałkarzy
200 paladynów
100 toporów
1294 oszczepów
Odnośnie wojska, to chwilowo nastawiam się na deff i planuję dojść do 400-500% deffa, a wtedy już off na maksa.
6) Od kiedy na Travianie: Jeśli chodzi o tą edycję to od 14.05.2009
7) Czy grałeś w poprzednie edycje: Speed jest pierwszy raz, gram również na s10
9) Dlaczego chcesz dołączyć do nas: Odpowiedź na te zagadnienie jest prosta. Chęć gry z najlepszymi. I możliwość nabrania dodatkowego doświadczenia. Zależy mi na tym, by być w sojuszu, który nie poddaje się i walczy do końca. Wcześniej byłem w sojuszu Aniołki, ale niestety gra była tam na niskim poziomie.
10) Jakich masz wrogów: Żadnych wrogów nie posiadam
11) Czy jesteś atakowany/a, lub czy niedawno byłeś/aś: Nie jestem atakowany przez nikogo, 2 razy puścił na mnie atak bubu z zerowym efektem (12 i 8 pałek miał)
12) Czy są gracze z BK/BKNP w promieniu 10 pól od Ciebie jeśli tak to jakie są ich nicki: Oczywiście:
Cowmenia
zbanowany fill
13) Czy jesteś/byłeś atakowany/a przez kogoś z BK/BKNP?? (podaj ich nicki): jak wyżej napisałem atakował mnie bubu
Damian17. Popa średnio, ale woja wiele więcej Więcej czasu spędzam tutaj, bo jestem już po maturze, a tam gra toczy się za wolno:D Jestem w koalicji ff, dokładnie sojusz ff-12 wcześniej angel
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum