ja jestem za. Pop dobry wojsko jak na rzymka w miare, aczkolwiek przydaloby sie wiecej proterianow;> ale chyba, jezeli damy Ci szanse to nadrobisz to w 2 dni max co?::>
Wysłany: 2009-06-04, 18:19
Ja raczej też jestem za tak ponieważ nikomu nie przeszkadza i nie ma takiego znowu niebezpiecznego otoczenia
p.s ja go situje:) i on mial strasznie dluga przerwe i niegral jakis czas...dopiero jakos tydzien temu zaczol grac znowu i wtedy zaczelismy nawiazywac wspolprace:)
Wysłany: 2009-06-06, 17:55
Moze i w popie sie rozwinolem ale w dniu wczorajszym mocno mi sie oberwalo i prawie ze cale wojsko stracilem ucznynil to gracz FARMI, jedym udanym atakiem (moja wina zalozylem ze to atak na grabierz,bylo inaczej). Od wczoraj nadrabiam straty w wojsku i napewno je jeszcze bardziej uzbroje, zeby tak sytuacja sie juz nie powtorzyla. aktualny stan wojska to 220 legionow 320 pretorian 170centurionow Eq.L -90 eq.C 20 i 8 taranow.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum