Mam pytanie moge do sojuszu jestem doświadczonym graczem szybko się rozwijam juz niedługo stawiam 3 osade mam dużo woja i cały czas sie robi tak samo jak i pop weżcie mnie chociaż na okres próbny naprawde wam sie przydam u was jest zgranie a u nas go niestety nie ma licze na zapa i szybkie rozpatrzenie mojego podania
Tak bardzo Ci sie spieszy ze nie przeczytales jak powinno wygladac podanie Juz nie dlugo zakladasz trzecia osade powiadasz... nie no super
Wysłany: 2009-06-05, 14:34
1 15 lat mężczyzna , Kielce
1 755 i bedzie więcej bo juz niedługo 3 osada
3 Germanie
4 http://speed.travian.pl/spieler.php?uid=4297
5 1100 off deff 200 mało deffa ale jestem germanem
6 około 2 lat
7 tak
9 widać u was zgranie
10 nie mam
11 nie
12 nie szukałem ale jeśli dostane zapa będe się obok was osiedlał
13 nie
Bandits Gość
Wysłany: 2009-06-05, 14:35
1 15 lat mężczyzna , Kielce
1 755 i bedzie więcej bo juz niedługo 3 osada
3 Germanie
4 http://speed.travian.pl/spieler.php?uid=4297
5 1100 off deff 200 mało deffa ale jestem germanem
6 około 2 lat
7 tak
9 widać u was zgranie
10 nie mam
11 nie
12 nie szukałem ale jeśli dostane zapa będe się obok was osiedlał
13 nie
Trudno ocenić Twoje osiągnięcia. Masz sporo offa, ale deff przydałby się bardziej. Wydaje mi się, że warto przyjąć Cię na okres próbny. Jeśli w tym czasie pokazałbyś na co Cię stać, to kto wie... Niestety, a może i stety, ja nie mam żadych upoważnień do przyjmowania do sojuszu.
jak dla mnie armia wcale nie jest najsilniesza i nie podoba mi sie sposob przekonywania do przyjecia. sugerowalbym nie okres probny ale czas na nadrobienie wojska jak i popa... ale to moja sugestia. pozdrawiam
Wysłany: 2009-06-05, 17:31
Ale panowie to nie tylko są pałki ale takze topory boha też mam na 4 poziomie to jak będzie
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum